31 mars

Hemma från skolan! :)
Har varit hemma ett tag nu iofs, jag har ingenting att skriva om...
Ska ta och börja städa undan lite så att jag kan ta fram en liten resväska och börja packa så att jag får det klart i tid. Ska färga håret ikväll också :D gick tillbaka till märket jag alltid andvänt eftersom att jag tycker att färgen håller mycket längre. Mörkbrunt ska det bli - hoppas att det blir bra
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och börja packa
tjaoo ♥

Mobilblogg

Har inte bloggat på länge nu, men det är bara för att jag har haft så himla mycket att göra. Idag efter skolan iaf så åkte jag hem till ellen med massa trevliga personer, innan jag åkte till träningen. Det var sista träningen innan RM! På fredag så åker vi ner till göteborg och tävlar!! Ska bli så himla kul !! ♥ nu ska jag strax gå och lägga mig, är supertrött. godnatt på er♥


28 mars

Hej Hej!
Har sprungigt runt som en yr höna här hemma och letat efter mina tränings kläder, men nu tror jag att jag har hittat allt. Ska alldeles strax åka in och träna lite (taggA!) Sen har jag typ en hög på två meter med skolarbeten som måste göras, hur fan ska jag hinna med det ?!

Igår så bloggade jag inget för att jag inte hade någon dator. Jag var iallafall ute i Tuna Park med Lollo, Sanna och Natta. Shoppade lite grejor (visar er en annan dag) och så kollade vi på Eric Saade som var där, haha. Men jag måste erkänna att han är grymt söt och påtal om han överarmar *dreggel* , jag dööör!
Aja nu måste jag byta om så att jag inte blir sen :)
bajj ♥

Nu ska det städas, fixas & ordnas

Godmorgon, godmorgon!
Vad ska ni ha för er idag då? Jag ska vara hemma och fixa med massor med saker. Det var länge sen som jag var hemma en hel helg så det finns massor med grejer som måste göras här nu. Måste städa mitt rum och plocka upp alla dessa berg med kläder. Fixa saker vid datan och bli klar med lite skol grejer (om jag inte gör det imorgon) och massor med grejer som jag har skutit upp i flera veckor. Så det är väll bara att sätta fart nu då.
ses.





 min frukost imorse, det finns inget bättre än nybakat bröd på morgonen!


våffeldags!

Är hemma hos Sanna efter en tur på stan. Nu håller vi på att baka vofflor, såå mumsigt!
Nu måste jag gå och hjälpa dom innan dom bränner upp hela jävla köket eller typ sabbar våffel smeten, haha.
ses senare :)

godnatt!

Nu blir det till att sätta sig i sängen med en kopp te och en mysig bok
puss & godnatt ♥










blindberta

haha!
En film från förra sommaren, se och njut ;)



observera! Vi gjorde detta för skojjs skull och det är på skämt

24 mars

Sitter här med Lollo just nu. Lyssnar på musik och gör lite allt möjligt. Vi kollade nyss på askungen 2, hade aldrig sett den förut. Den var verkligen dålig, fanns ingen handling. Vi har hittat massor med gamla videoklipp på min dator som vi ska sätta oss och kolla på nu :)

Welcome to the Black Parade

Ljudet är riktigt dåligt och bilden är ju inte mycket bättre den heller. Men låten är ju bara för underbar
och det var ju bara såå himla häftigt att se det live. Något jag har drömt om väldigt länge.


Älskade tröjor ♥














hallonsmothie

Sitter här och njuter av min suupergoda smoothie. Hade tänkt att bara ha en slappar-dag idag, ska inte göra så mycket. Ska visa er sakerna jag köpte i stockholm och så ska jag försöka att lägga ut resten av bilderna från konserten på fb.

 

"Whatever you do, keep running!"
































ingen kopierar mina bilder utan tillåtelse, tack!

My Chemical Romance - live på annexet i stockholm artonde mars

Hemma igen! Förlåt för dålig uppdatering men det gick inte att mmsa bilderna till bloggen och jag tyckte att det skulle blivit lite tråkigt med bara massa text hela tiden så jag bloggade bara en gång. Men asså fyfan vad bra det var!! Jag vill bara tillbaka, kan inte beskriva känslan. Jag säger som nora; Nu kommer jag dö lycklig! :')

Dagen började med att vi steg upp vid fyra på morgonen, drog på oss massor med kläder, och jag skojjar inte. Jag hade strumpbyxor, jeans, tre par tjocka lurviga strumpor, tre linnen, en t-shirt, en tjock tröja och en fet dunjacka + sovsäcken jag satt i hela dan, och jag frös. Vi tog tunnelbanan till globen, och satte oss utanför Annexet i kön. Vi fick platserna 57. 58. och 59. Sen så satt vi där i lite mer än tolv timmar och jag hade inte klagat om det bara inte hade SNÖAT. Blev så jävla sur när vi såg hur dom små vita flingorna började falla och förvandlas till värsta snö ovädret. Men tillslut så blev klockan halv sju och dom släppte in oss. Kan inte beskriva lyckan när vi kom fram till staketet framme vid scenen och såg att det nästan var tomt fortfarande. Enligt mig så hade vi nästan dom bästa platserna i hela lokalen. Efter en lång tids vänta så började förbandet, Lost Alone. Efter ennu längre väntan så kom äntligen MCR in på scenen!
Vi dansade, sjöng och hoppade i några timmar och det tog slut allt för snabt.

Det var den bästa dagen i mitt liv!



Mobilblogg - !!!

Inne nu! Vi är fan längst fram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Iofs så står vi bredvid högtalaren men det skiter jag i. Vi är här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


The kids from yesterday




Planetary [GO!]

TJAAAA!
Är så jävla taggad nu!!
Har duschat och packat nästan allt. Ska snart äta lite pankakor och sen bara fixa mig lite. Sen möter jag upp Ellen på tåg stationen och tio över sex så drar viiiii!!
Jag kommer mobilblogga massor så att ni blir uppdaterade.
Det är bara 1dag kvar och sen kommer vi att se My Chemical Romance live!!! Aaaaah jag har inte riktigt fattat det än men det börjar smälta in mer och mer. Nej nu har jag inte tid att sitta hät och babbla längre.
Ha det bra, see yaa!


let this world explode

Tjenare! Har varit och tränat och är ny duschad.
Nu skulle jag behöva börja packa lite annars så kommer jag glömma hälften av det jag ska ha med mig hemma. Jag och Ellen tar tåget upp till Stockholm imorgon kväll så jag hinner nog blogga lite efter skolan, om inte så försöker jag mobil blogga lite.
Annars så får ni stå ut med en dålig uppdatering tills jag kommer hem på lördag någon gång.
Pussar & Kramar





                                everybody wants to change the world,
                                                             but no one wants to die.


"jag gillar inte när folk rör mig har jag ju sagt"

Hemma igen, lite rikare än innan ;)
Nej, nu måste jag sätta igång med att plugga så jag bloggar inte något mer ikväll.
Ni får ha det bra, puss & kram!

fullt upp

Heluu :) Igår hann jag inte blogga någe mer. Sanna och jag åkte in till stan och fikade med Jonathan och efter det så drog jag till träningen och kom hem sent. Nu ska jag  alldeles strax gå ner och träna "min småbarnsgrupp" och efter det så ska jag åka in till stan där min farbror har sin lägenhet. Jag ska nämligen städa den åt honom och tjäna massa cash ;) Det är fan värt det! Vi får se om jag hinner blogga någe mer sen när jag kommmit hem för jag måste sätta mig ner och plugga lite till ett prov. Det skulle vara bra om jag han packa också... Hur ska jag hinna allt.?!?



                                         på torsdag åker jag till sthlm!! ♥

14 mars

Tjaao! Sitter i datasalen i skolan just nu. Glada nyheter, vi får sluta tidigare idag så jag tänker släpa med mig Sanna hem :)
Nu ska jag fortsätta jobba så att jag får något gjort

jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Har inte bloggat på vääääldigt länge nu, så det kanske är dax :)
Sitter och lyssnar på musik och försöker plugga lite, det går ju lite sådär. Veronica Maggio, Miss Li och Markus Krunegård är det som flyger ur mina högtalare just nu! Jag har bestämt att jag ska gör denna söndag till en riktig slappar dag.

  

färglös som en tår

Det har hänt mycket saker och jag mår inte bra just nu. Därför har jag inte riktigt orkat blogga. Så ni får leva med dålig uppdatering ett litet tag till.

Vill bara säga, håll fast vid era vänner för dom är bättre än allt annat ni har.

Jag skulle inte klara mig utan minna vänner, dom är så jävla underbara! Jag älskar er.♥


RSS 2.0