s0mmar !

Godmorgon på er!
Det är grymt väder ute så jag drar ner till stranden nu på direkten. Blir nog inte så mycket uppdatering idag.Men ni får ha det bra!
puss o kram !!

gymnastik!

Hellojsansa!
Fy vad trött jag är (vi ska inte ens tala om min träningsverk!)!
Men jag har ju haft grymt kul tillsamans med alla grymma tjejor! Och jag längtar som fan till nästa träning, blir nog på söndag tror jag :)
Ska lägga mig ner och ta det lungt en massa nu, hade egentligen tänkt ut o springa, men det blir nog inte av ikväll. Min kropp strejkar! Kanske blir imorgon istället.
Ska kolla på film nu. Bilder och filmer från idag kommer senare Jag tog inte så mycket så jag ska försöka få tag på alla som hade kameran uppe ;)

the world is coming down on me and I can't find a reason to be loved




christina perri - arms



      

      

      

      

      


27/o6/11

Hej hej, nu är jag här igen. Tjejen som är dåålig på att uppdatera!
Nej men asså dagarna har gått sjukt snabt och hallå det är faktist sommar vem orkar sitta vid datan 24/7 då liksom.
Igår var jag och firade min kusin som har fyllt 21 ! :) grattis (igen)!

Idag har jag varit på tränings"läger" (tycker inte att namnet läger är direkt passande ;)) För vi tränar från tio - fyra, två dagar i rad. Men det är grymt kul!!
Jag har redan träningsverk (eftersom jag inte har tränat på fyra veckor) så jag vill inte alls veta hur det kommer kännas när jag vaknar imorgon bitti.
Ska försöka gå och lägga mig tidigt så att jag kan va pigg o gla, prestera bra imorgon också.

ska ta och kolla på en film, ha det bra! :)

this is fact, not fiction

Gaaaaaaahhh!
Det finns så mycket att vara sur över just nu!
Min dator är segaste i världen + Det har varit världens bajsväder ute + Mitt internett har inte funkat pga. vädret = ingen uppdatering.

Men nu är vädret bra igen och det mästa funkar :)
Så vad har jag gjort idag??
Varit inne på typ tusen sidor och lagt miljoner grejer i shoppingbaggen/kassan och varit sååå sugen på att skicka efter. Men jag försöker att spara mina pengar, till vad vet jag inte. Men jag har bestämt mig att jag inte ska shoppa så mycket mer. Så får vi se hur länge jag kan hålla det ;)







Imorgon är det midsommar,                                                                                  
och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig...
önskar att jag hade mitt röda hår och den här klänningen ↑ , tillsammans med snygga smycken hade varit perfekt! Men nu har jag ju varken klänningen eller den röda hårfärgen.
Man tar vad man har, så jag får väll rota fram någon gammal klänning ur garderoben och göra det bästa av situationen. Ska iaf bli riktigt roligt imorgon, hoppas det blir bra väder!




What's your passion?


live for greatness

Oj oj oj, tiden bara rinner iväg.
Halva dagen har jag typ legat i soffan och sovit/kollat på tv. och den andra halvan spenderade jag inne i stan. Morfar hämtade mig och min bror och vi tog en lunch tillsammans med kusinerna, trevligt! Sen så kunde jag inte hålla fingrarna borta från plånboken och all härlig rea. Det blev en über snygg frans-väst från gina, och ett armband. Jag visar er imorgon. Även fast jag sovit flera timmar på dagen så är jag fortfarande trött (varför!?) därför så tänker jag snart gå och lägga mig. Ska även ta och berätta om mina fyra dagar i katrineholm, men det tar vi imorgon.

GOD NATT

             

23.23

Om en liten stund så hade jag tänkt att dyka ner i sängen med en bok. Ska upp vid sex imorgonbitti, usch. Ska nämligen åka till Katrineholm på en gymnastik ledar baskurs, som håller på i fyra långa dagar. Om jag inte hinner blogga något imorgonbitti så fixar jag det när jag kommer hem :)
Ha det så bra, puss o kram skummbanan! ♥


det är någonting mer än bara kärlek

       Nu blir det Vampire diaries för full fulle här!! ♥



        

ett | stumt | fotto | , | ett | antal | digitala | pixlar | på | en | dataskärm



  jeans - cheep monday 200kr / body - h&m divided 50kr / kjol - h&m divided 99kr

Kläderna jag köpte i Stockholm. Über dålig bild, men jag orkar faktist inte fixa til det

replace all your pain with love

Tjollahopp!
Har varit i Stockholm i dag, därav dålig uppdatering.
Hängde på pappsen och brorsan upp och shoppade litegranna, blev inte så mycket. En kjol, en boddy och ett par jeans. Jag hade tänkt att visa er imorgon.
Sitter just nu i sängen och ska mysa ner mig med en film tänkte jag :)









Kuvertväskor

                
                            Hetaste accessoaren nu i sommar!








Jag har gått och totalt kärat ner mig i dom här kuvertväskorna. Är dom inte helt underbara? Dom kan förgylla vilken outfit som helst och för ett suuper pris också. Jag tänker fylla garderoben med kuvertväskor och clutch väskor i mängder i sommar!




Chapnlle (direktlänk) - 199kr  (just nu 10% off)

Fashionpash (direktlänk) - 198kr

Vivistyle (direktlänk) - 189kr



             

jag ska bli bättre !

Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt. Förlåt för urusel uppdatering!
Men dom där dagarna innan skolavslutningen hade jag mycket att göra, var stressad och fick aldrig tid över till at blogga. Och nu dom senaste dagarna så har jag vid varje tillfälle jag fått, bara vilat och tagit det lungt.

I onsdags så egnade jag halva dan åt att fixa och planera klart inför niornas middag, som jag och en kille till höll i. Och andra halvan av dan serverade jag då på middagen. Lyckat blev det och det var as kul! :)

I torsdags så var det Kabaré på skolan, och vissa var grymt bra! Sedan åkte jag och toppade och klippte upp mitt grymt slitna hår, och färgade det brun/svart igen.

I fredags så var det skolavslutning. Vi sa typ hejdå till alla och fick våra betyg. Åkte vidare till stan och åt mat med Lollo och Anna, trevligt. Tog bussen hem och bytte om. Mot kvällen så åkte jag ut till borsökna, badade. Åkte hem till Lollo och fixade oss igen och åkte sedan tillbaka till massa trevligt folk. Grymt rolig kväll som tog slut alldeles för snabt!

I lördags när i princip alla andra var på studentfest, så satt jag hemma och latade mig.

I söndags så var det sannas födelsedag! Vi träffades på kvällen i borsökna och grillade. Massa folk var där för att fira henne. Men kvällen varade för kort eftersom det kändes som om istiden skulle börja om på nytt.
Nathalie följde med mig hem och vi kollade på film och satt och pratade länge.

I dag så åkte Natta hem vid ett, jag spenderade eftermiddagen till att städa. Och kvällen har jag ägnat åt O.C och Stylisterna. 


Där har ni det senaste lite kortfattat. Jag hade egentligen velat visa er massor med bilder från alla dessa dagar. Men trög som jag är så har jag typ inte fotat någonting under dom här dagarna. Jag måste verkligen bli bättre på att ta upp kameran.



    tog iaf lite bilder i söndags, så jag bjuder på två resten ligger på facebook



sovmorgon!

Godmorgon på er!
Nu dara jag alldeles strax in till skolan.
Börjar tjugo i tio idag, så jag sitter ute i solen och njuter nu sålänge :) as najs!
Jag känner på mig att det inte kommer hända så mycket i dag i skolan. Det känns nästan onödigt att gå dit. Men det är ju bara några få dagar kvar tills vi slutar, så det spelar väll inte så stor roll.

                                          ha en bra dag!! 

3 juni

Nu är jag hemma igen, eller ja.. jag har varit hemma sen åtta ungefär. Det blev massa shopping och jag hittade till och med två klänningar, kanske visar er lite utav det jag handlat imorgon.
Men asså gud vad grymt väder det har varit i dag, hoppas det förblir såhär!

Orkar inte blogga så mycket mer ikväll, är helt slut. Ska krypa ner i sängen och kolla på o.c eller läsa en bok

godnatt!

fina lovisa ♥

                                             konfirmation 2011




                       

mot västerås

Godmorgon!
Är as taggad och känner mig jätte glad idag :D
Om en liten stund så ska jag sätta mig i bilen, och plocka upp Lollo och Sanna på vägen, och sen åker vi till Västerås. Massa shopping (hoppas jag) står på listan idag!
Det jag behöver mest är en klänning till skolavslutningen, hålltummarna för att jag hittar en annars är det så gott som kört.  haha.
Ska försöka fixa min mobil så att det kan bloggas lite idag, me vi får se om det kommer funka eller inte.
Annars så har jag fixat lite tidsinställda inlägg.
Ha en Awesome dag!!


  puss o kram ♥

You'd know how the time flies Only yesterday was the time of our lives We were born and raised in a summer haze Bound by the surprise of our glory days




I can see you crystal clear

Oj.. kom på nu att jag inte bloggat något idag.
Men jag har varit ute nästan hela dagen i det perfekta vädret, så jag har liksom inte tänkt på det..
Har inte så mycket att berätta, spenderade min första lediga dag genom att bara lata och ta det lungt. Kände att jag behövde vila upp mig lite :)
Imorgon ska jag troligen in till stan och träffa folk, men vi får se hur det blir med det :)
bloggar mer då.. byee



RSS 2.0